GOLĆINA DŽEJMSA OBELEŽILA DUEL U BRAJTONU: Čelsi slavio na startu sezone!

Autor:

Sport

14.09.2020

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Čelsija savladali su u 1. kolu Premijer lige na gostovanju Brajton sa 3:1.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žoržinjo postiže sa penala prvi gol na meču

Lampard je od najnovijih pojačanja od starta u igru stavio Haverca i Vernera, ipak Nemci se nisu previše proslavili na svom debiju u Premijer ligi. Gosti iz Londona poveli su u 23. minutu meča.

Katastrofalnu grešku napravio je defanzivac Brajtona i izgubio loptu na 20 metara od svog gola, koju je Loftus-Čik poslao za Vernera, a Nemca je srušio golman Met Rajan i sudija Kreg Poson pokazao je na belu tačku. Jedanaesterac je rutinski realizovao Žoržinjo. To je bio njegov osmi pogođeni penal iz osam pokušaja od kada je stigao u Čelsi.

Osim udarca Alzatea u 35. minutu, koji je odbranio Kepa, nije bilo većih uzbuđenja.

U 55. minutu, Brajton dolazi do izjednačenja. Trosar je šutirao sa oko 20 metara, dobro je pogodio donji desni ugao, a Kepa prima 19 golova van kaznenog prostora od kada je stigao u Čelsi, ubedljivo najviše od svih golmana u Premijer ligi u poslednje dve godine.

Nije dugo trajalo slavlje Brajtona, pošto je novi vodeći pogodak stigao posle samo 60 sekundi.

Fantastičan pogodak postigao je Ris Džejms. Asistencija se pisala Žoržinju. Sjajno je raspalio sa nekih 30-ak metara loptu defanzivac Čelsija i pogodio same rašlje Rajanovog gola. Zaista, pravo remek delo.

Deset minuta kasnije, Džejms upisuje asistenciju. Ubacio je dobro loptu iz kornera, uhvatio ju je nekako Kurt Zuma i ona se na putu do gola odbila od nekoga, pa je završila u mreži. U 66. minutu bio je kraj svake nade za Brajton.

Ranije tokom dana Vulvsi su rutinski savladali Šefild u gostima sa 2:0. Golove su postigli Himenez i Sais.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading