SAMO DVA DANA PRED MEČ ODLUKE: Oglasila se Zvezda - Omonija u PANICI!

Autor:

Sport

14.09.2020

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgreva se atmosfera pred duel odluke.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 17 časova gostuju Omoniji u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a iz Ljutice Bogdana su navijačima uputili zanimljivo podsećanje na tok prethodne dve kvalifikacione runde koje uliva samopouzdanje pred put na Kipar.

- Naš klub je u prva dva kola kvalifikacija za Ligu šampiona, računajući obe staze, ostvario bolju gol-razliku od svih drugih, tačnije 42 ekipe koje imaju priliku da učestvuju u najelitnijem evropskom takmičenju. Gol razlika od 6:0 je bolja od svih koje su drugi timovi ostvarili u uvodna dva kola. Slična je situacija sa norveškim Moldeom (7:1), ali su oni primili pogodak, pa je naš tim u tom odnosu u prednosti - stoji u Zvezdinom obaveštenju, u kome se dalje kaže:

- Osim toga, izabranici Dejana Stankovića su uspeli da u 180 minuta ne prime pogodak, tako da je mreža Milana Borjana u potpunosti mirovala u utakmicama protiv Evrope i Tirane. I sa tog aspekta, Crvena zvezda je u samom vrhu, s obzirom da je uz Makabi i našeg sledećeg protivnika Omoniju - jedini tim koji je u dva meča uspeo da zaustavi protivničke fudbalere da postignu pogodak. Takođe, to je pošlo za rukom i Midtjilandu i Rapidu, ali su oni takmičenje startovali od drugog kola.

- Crvena zvezda je još po nečemu iznad konkurenata u Evropi, a sve to zahvaljujući El Fardu Benu koji je sa tri pogotka, gledajući minutažu, prvi strelac Lige šampiona. On je to postigao na svega 90 minuta, a isti broj golova su postigli i Tokmak Enguen (143 minute, Ferencvaroš), Mihail Gordejčuk (144 minute, Dinamo Brest), Nik Blekmen (180 minuta, Makabi), Abdulaj Dialo (180 minuta, Dinamo Brest) - piše na sajtu Crvene zvezde.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading