PANIKA U HUMSKOJ: Partizan zbog Hrvata OSTAJE bez velike love!

Autor:

Sport

14.09.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strahinja Pavlović muku muči na početku karijere u Monaku.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Partizana

Hrvatski stručnjak Niko Kovač uopšte nema poverenja u bivšeg fudbalera Partizana. Prošla je i treća utakmica u francuskom prvenstvu, a Pavlović nijednom nije bio ni u protokolu, a kamoli na terenu.

Monako ne zna za poraz na startu sezone i trenutno deli prvo mesto na tabeli francuskog šampionata.

U narednoj rundi gostuju jednom od neporaženih timova sa vrha tabele, Renu. Za očekivati je da 19-godišnji Benoa Badešvij i tri godine stariji Aksel Dizasi ostanu Kovačev izbor na pozicijama štopera i narednog vikenda, kada ćemo saznati da li će se visoki Šapčanin barem naći na klupi za rezervne fudbalere.

RepublikaFoto: Starsport
Strahinja Pavlović

Računajući i pripremni period sezone, Pavlović je od odlaska iz Partizana za nezvaničnih "10+3" miliona evra odigrao jedan minut i nadoknadu vremena u prijateljskoj utakmici sa AZ Alkmarom u avgustu.

Ono što je problem za Partizan, jeste da će ako se ovako nastavi ostati bez očekivanih para. Nezvanično, crno-beli su pored deset miliona evra obeštećenja za Pavlovića, prošle zime dobili od Monaka i dva bonusa - dva miliona evra ako novajlija odigra 20 takmičarskih utakmica za klub u prvoj sezoni i milion evra ako klub uporedo izbori Evropu. U ovom trenutku ne deluje da će u Humsku stići "povišica", iako je sezona tek počela, jer "kneževi" u njoj nastupaju samo u prvenstvu i Kupu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Niko Kovač

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading