"Vučić me je pitao: Kad ćeš doći u moju Zvezdu?"

Autor:

Sport

12.09.2020

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek Dinamo Zagreba i najmoćniji čovek hrvatskog fudbala Zdravko Mamić se u BiH prošle godine sreo i sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Zdravko Mamić

On je više od dve godine je u BiH, od kada mu je izrečena osuđujuća presuda za "pranje" iz kluba.

U međuvremenu iz te zemlje učestvuje u radu kluba.

U razgovoru za TV Arena sport, Mamić je u subotu otkrio da ga je Vučić pozvao da dođe u Zvezdu i da mu je čestitao uspehe Dinama.

- Sreo sam se sa Vučićem nakratko u Mostaru prošle godine na Sajmu privrede, bili su tu na skupu predsednici Dodik i Čović, pozdravili smo se, čestitao mi je na svim mojim uspesima sa Dinamom i pitao me je "Kada ćeš doći u moju Zvezdu?'"

 

- Ne interesuju me politički poeni, ja sam počastavovan da popijem piće sa njim ili da odem na ručak, nije bilo kontakta sa hrvatskim funkcionerima gde nije pitao za moje zdravlje i kako mi je- rekao je Mamić.

On je zamolio Vučića da utiče da utiče na sve strane da se nađu nestali u ratu, da narod na prostoru cele bivše Jugoslavije počne da živi zajedno, da se, voli, poštuje...

-Ja sam nostalgičan, kada sam dolazio sa Dinamom da igramo protiv Crvene zvezde i Partizana, onda bi 50 novinara i direktora preduzeća sedelo sa nama u Interkontinentalu i zajedno smo pričali i maštali o događajima, a bili smo rivali- dodao je Mamić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading