KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Šok u Škotskoj, DRAMA u Holandiji! Dinamo prošao kroz IGLENE UŠI u Rumuniji...

Autor:

Sport

26.08.2020

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbuđenja širom Starog kontinenta.

RepublikaFoto: Starsport
Slavlje igrača Alkmara

Večeras je na programu bilo još 11 utakmica u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Nije bilo ogromnih iznenađenja, ali je bilo dosta bure i uzbuđenja.

Sjajna završnica viđena je na meču starog znanca Partizana AZ Alkmara i češkog Plzena. Holanđani su slavili sa 3:1, nakon produžetka, a izjednačenje im je doneo kapiten Kompmejers sa bele tačke u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Prethodno je Limbarski doneo vođstvo Česima, a u produžecima je Gudmunson sa dva gola postavio konačnih 3:1.

Molde i Karabak obezbedili su prolaz u treću rundu trijumfima od po 2:1, a Norvežani su preokrenuli u Celju koje je vodilo na poluvremenu. Makabi Tel aviv je lako nadigrao Suduvu u gostima (3:0), dok je Rapid upisao minimalac u Zagrebu protiv Lokomotive, isto kao i danski prvak Midtjilend u okršaju sa Ludogorecom.

Dinamo Brest je nastavio sa dobrim partijama, savladavši Sarajevo sa 2:1, dok se na mečevima Kluž - Dinamo i Legija - Omonija igraju produžeci. Preostala dva susreta počela su u kasnijim terminima.

Legija je poražena od Omonije na svom terenu sa 2:0, takođe nakon produžetaka, a Jang Bojs je rutinski izbacio Klaksvik sa 3:1. Veliko iznenađenje dogodilo se u Škotskoj, gde je Ferencvaroš izbacio favorizovani Seltik rezultatom 2:1, golovima Sigera i Ngujena, dok je jedini gol za domaće delo Kristija početkom drugog poluvremena.

Dinamo Zagreb je uspeo da izbaci Kluž posle boljeg izvođenja penala, a u regularnom toku susreta, kao i nakon 120 minuta bilo je 2:2. Dolučujući jedanaesterac u sedmoj seriji promašio je Boli, pa je Gvardiol Zagrepčanima doneo prolaz u treće kolo kvalifikacija za elitno takmičenje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading