CENTARFOR NA PRAGU "MARAKANE": Miha našao Zvezdi špica za Ligu šampiona

Autor:

Sport

07.09.2020

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije baš gol-mašina.

RepublikaFoto: Starsport
Siniša Mihajlović sa peharom Lige šampiona na stadionu "Rajko Mitić"

Dobro obavešteni navijački portal RSB, preneo je informaciju da je Crvena zvezda konačno našla novog napadača sa kojim će napasti plasman u Ligu šampiona, pa će Antonio Tomane mirne duše moći da napusti "Marakanu".

Kako navodi RSB, 29-godišnji napadač Bolonje, Dijego Falčineli, nalazi se na pragu "Marakane".

Italijan je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Peruđi, sa kojom je ispao iz Serije B, a trener Bolonje Siniša Mihajlović ga nema u planu za tim, pa je spreman da ga prosledi Crvenoj zvezdi na jednogodišnju pozajmicu, uz pravo otkupa narednog leta za milion evra.

 

Inače, Falčineli nije bio od velike pomoći Peruđi prošle sezone, jer je na 25 utakmica postigao samo tri gola, pa se može reći da je jedan od glavnih razloga za ispadanje kluba u treći rang takmičenja.

Takođe, ni prethodnih godina se nije nadavao golova. U sezoni 2018/19 je za Bolonju postigao jedan gol i to u Kupu Italije, a sezonu ranije je za Sasuolo na 23 meča tri puta zatresao mrežu.

Jedinu sezonu vrednu pomena imao je godinu dana ranije, kada je za Krotone u Seriji A upisao 13 golova i tri asistencije, ali to je bilo pre četiri godine.

Osim Zvezde, interesovanje za Falčinelija pokazao je i italijanski drugoligaš, Ređina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading