KAKVA LUDNICA NA ISLANDU: Jovanović poništio gol Kejnu, pokazao dva crvena kartona i dosudio dva penala, na kraju minimalna pobeda Engleske!

Autor:

Sport

05.09.2020

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Engleske savladali su u gostima Island sa 1:0 u prvom kolu Lige nacija A.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Velika borba vodila se u Rejkjaviku

Glavni akter ovog meča bio je srpski arbitar Srđan Jovanović. On je imao puno posla, poništio je gol Kejna zbog nepostojećeg ofsajda, a onda je u drugom poluvremenu prvo dodelio crveni Vokeru, pa dosudio penal za Engleze i isključio Ingasona, na kraju je svirao jedanaesterac i sa Islanđane. Zaista neverovatna utakmica u Rejkjaviku.

Engleska je slavila golom Sterlinga sa bele tačke u 90. minutu.

Ludnica je krenula od samog početka utakmice. Kejn je postigao gol u 6. minutu, a sudija Jovanović je u dosluhu sa pomoćnicima poništio gol najboljeg fudbalera Engleske zbog ofsajda. Na usporenom snimku čini se da su srpski arbitri doneli pogrešnu odluku, o ovoj situaciji više možere pročitati OVDE.

Englezi su bili bolji rival u prvom poluvremenu, ali nisu uspeli da stignu do prednosti. Situacija se nije menjala ni u nastavku utakmice. Ipak, u 71. minutu Voker neprecizno startuje i opravdano doboja drugi žuti karton, pa ekipa Gereta Sautgejta ostaje sa igračem manje. Ovo je bio samo početak.

Nova sporna situacija viđena je u 90. minutu kada je Jovanović dosudio penal za Engleze zbog igranja rukom Ingasona. Fudbaler Islanda je pored toga dobio i drugi žuti karton, pa je morao ranije u svlačionicu. Siguran sa bele tačke bio je Rahim Sterling, pa su gosti poveli sa 1:0. Ni tu nije bio kraj ludom meču.

Samo dva minuta kasnije novi penal, ovog puta za Island. Veoma sumnjiva situacija dogodila se na ivici šesnaesterca, a Jovanović je presudio da je Gomez napravio faul za najstrožu kaznu. Ipak, Bjarnason je poslao loptu preko gola, pa su na kraju Englezi stigli do zaslužene pobede.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading