(VIDEO) SRPSKI ARBITAR U ŽIŽI JAVNOSTI: Savo je zbog njega napustio Partizan, a sad je poništio regularan gol Hariju Kejnu!

Autor:

Sport

05.09.2020

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Engleske trenutno gostuju Islandu u 1. kolu Lige nacija A.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Sporni momenat u Rejkjaviku

Ovaj meč sudi srpski arbitar Srđan Jovanović, koji je poslednjih dana u žiži srpske javnosti zbog suđenja na utakmici Vojvodine i Partizana. Njegova arbitraža dovela je do toga da je Savo Milošević napustio Humsku, a uprava crno-belih je žestoko udarila na FSS.

Posle prvih 45 minuta na Islandu je bez golova, ali su Englezi oštećeni od strane srpskog sudije.

Kejn je bio strelac za Gordi Albion u 6. minutu meča Lige nacija, ali je Jovanović podigao ruku i pokazao da se napadač Totenhema našao u ofsajdu posle ubacivanja sa leve strane.

On se nije nalazio u nedozvoljenoj poziciji u trenutku kad je lopta ubačena u šesnaesterac, ali su srpski arbitri procenili da je lopta na putu do Kejna zakačila jednog fudbalera Engleske, pa su dosudili ofsajd poziciju.

Jovanovićevi pomoćnici na ovom meču su Uroš Stojković i Milan Mihajlović

Na priloženom snimku se može videti da su, nažalost, Jovanović i njegov tim doneli pogrešnu odluku.

- Danas ne postoji VAR i to je prilično žalosno, jer mislim da bi išao u korist Engleske - komentar je novinara "Dejli Mejla" koji prati meč.

Procenite i sami.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading