BIZARNO: Evo zašto Kjelini nije bio u prvoj postavi protiv Bosne i Hercegovine!

Autor:

Sport

05.09.2020

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Italije Roberto Manćini izvinio se svimam a posebno kapitenu Đorđu Kjeliniju što ga je greškom izostavio iz startne postave za meč sa selekcijom Bosne i Hercegovine u Ligi nacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Roberto Manćini

Selektor Italije Roberto Manć ini napravio je nesvakidašnju grešku u petak u Firenci uoči meča Lige nacija.

Italijani su sat vremena pre početka utakmice sa Bosnom i Hercegovinom prijavili startnih 11 i na spisku koji su dostavili delegatu umesto Đorđa Kjelinija greškom upisali Frančeska Aćerbija.

Kad su uvideli grešku predstavnici Fudbalskog saveza Italije prijavili su je delegatu, ali je odgovor UEFA bio da Aćerbi sada može da bude zamenjen samo ako FS Italije prijavi da se povredio na zagrevanju u kom slučaju bi meč morao da gleda sa tribina.

Manćini je zato odlučio da ostavi sastav kako je i prijavljen.

- Ja sam krivac- priznao je selektor Roberto Mančini posle meča i objasnio bizaran razlog zašto se iskusni Kjelini nije našao u timu.

- Slučajno sam ga izostavio, nisam imao naočare i kad su mi pokazali sastav, samo sam rekao da je u redu. Nisam primetio da je tamo bio Aćerbi, a ne Kjelini.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading