POSLE PORAZA U MOSKVI: Konačno sjajna vest za Srbiju!

Autor:

Sport

04.09.2020

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljivo veče širom Starog kontinenta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džošua King

Večeras su odigrani mečevi prvok kola u okviru grupe B Lige nacija. Ono što je za Srbiju posebno zanimljivo to su rezultati Norveške, Škotske i Izraela, potencijalnih rivala "orlova" u borbi za plasman na EURO 2021. godinr.

Norvežani su doživeli hladan tuš na domaćem terenu protiv Austrije, od koje su poraženi sa 2:1 (1:0), dok su Škoti i Izraelci remizirali u Glazbogvu 1:1 (1:0).

Austriji je prednost doneo Gregorić u 35. minutu, dok je početkom drugog dela Sabicer iz penala povisio na 2:0. Nadu domaćima doneo je Haland u 66, ali nije bilo snage za izjednačenje.

Škoti su prokockali pobedu koju je mogao da im donese Kristi, pogotkom u 45. minutu, ali je Zahavi u 73. izjednačio. Za goste je svih 90 minuta odigrao Bibras Natho, vezista Partizana, koji je nosio i kapitensku traku. Još jedna zanimljivost je da će se upravo ove dve selekcije sastati u polufinalu baraža za odlazak na prvenstvo Evrope.

Čini se da rivali Srbije nisu u sjajnoj formi...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading