TOTALNI REMONT PARTIZANA: Stanojević želi da vrati još jednog fudbalera u Humsku

Autor:

Sport

04.09.2020

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuna rekonstrukcija crno-belih.

RepublikaFoto: FK Partizan
Aleksandar Stanojević

Novi strateg fudbalera Partizana, Aleksandar Stanojević, želi da potpuno rekonstruiše crno-bele, a pogotovo odbrambenu liniju.

Naime, u Humsku se već vratio desni bek Aleksandar Miljković, a nije tajna da Stanojević želi da vrati štopera Olimpijakosa, Svetozara Markovića, desnog beka Metalca, Jovana Vlalukina, kao i vezistu Bašakšehira, Miloša Jojića.

Ipak, to nije sve. Kako Telegraf saznaje, Stanojević se nameračio i na bivšeg levog beka vicešampiona Srbije, Zlatana Šehovića.

RepublikaFoto: Starsport
Zlatan Šehović

Šehović ima 20 godina, pa bi spadao u grupu bonus igrača, ali je veliki problem što je on prošle sezone bio standardan u Makabiju iz Netanje i što ima višegodišnji ugovor sa Izraelcima. Međutim, "parni valjak" se nada da bi ljubav prema crno-belim bojama mogla da odigra ključnu ulogu u eventualnom transferu.

Takođe, potencijalni povratak Šehovića bi značio da klub treba da napuste Slobodan Urošević ili Rajko Brežančić, što potkrepljuje reči da je Aleksandar Stanojević krenuo u totalni remont.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading