STANOJEVIĆ PRESEKAO: Krucijalna promena u startnoj postavi Partizana

Autor:

Sport

04.09.2020

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trener, nove ideje.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Stanojević

Aleksandar Stanojević se posle osam godina vratio u Partizan i na mestu šefa stručnog štaba zamenio Sava Miloševića koji je podneo ostavku. Novi strateg crno-belih ima neke svoje zamisli i već se naziru velike promene u ekipi, u odnosu na eru njegovog prethodnika.

Naime, Stanojević će na mesto prvog golmana vratiti do skoro neprikosnovenog Vladimira Stojkovića, dok će na klupu biti prebačen talentovani Aleksandar Popović.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Stojković

Istina, Milošević je Popovića na gol stavio isključivo zbog pravila o mladim igračima u Superligi, ali Stanojević i za to ima rešenje.

Jedno mesto za tzv. bonus igrača je rezervisano za Filipa Stevanovića, a drugo bi mogao da popuni Svetozar Marković, o čemu smo juče pisali.

Prema tome, ukoliko se realizuje posao oko talentovang štopera, neće biti prepreke da se Stojković vrati među stative. Ipak, ako dođe do komplikacija, biće interesantno videti na koji potez će se odlučiti Stanojević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading