(VIDEO) SVE SE MENJA IZ KORENA: Stanojević odmah promenio bitnu odluku Sava Miloševića

Autor:

Sport

03.09.2020

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trener Partizana postavlja temelje.

RepublikaFoto: FK Partizan
Pozdrav Takume Asana i Aleksandra Stanojevića

Fudbaleri Partizana odradili su prvi trening pod palicom novog šefa stručnog štaba, Aleksandra Stanojevića, koji je odmah po dolasku u Zemunelo odlučio da promeni odluku svog prethodnika. Naime, Savo Milošević je planirao da ekipa tokom reprezentativne pauze otputuje iz Beograda na mini-prirpeme, ali je Stanojević odlučio da ekipa trenira na SC Teleoptik.

Po završetku prvog treninga, Stanojević je dao intercju za klupski Jutjub kanal.

- Bilo je čudno, posle dugo godina sam došao ovde. Video sam neke lepe parole koje su fantastične. Imamo ta neka usmerenja, osećaj je fantastičan, mala smo grupa trenutno zbog reprezentacija i povređenih igrača - rekao je Stanojević na početku, pa nastavio.

- Svi znamo šta nosi Partizan, to smo mi u svakom trenutku i potrebno je da igrači nose tu emociju. Grobari imaju neku posebnu emociju i igrači to moraju da prenesu to, da budu fokusirani na svoj deo posla.

Strateg crno-belih je zatim objasnio zbog čega je insistirao na dovođenju Aleksandra Miljkovića.

- Volim da vidim decu kluba i igrače koji se vraćaju u Partizan, mislim da je to veoma važno za identitet našeg kluba. Naravno, uvek je dobro imati dobrog stranog igrača, igraće najbolji, ali taj duh Partizana najbolje osećaju njegova deca istakao je trener "parnog valjka".

Partizan već zaostaje šest bodova za Crvenom zvezdom u Superligi.

- Nemamo mnogo vremena, ali za mene je dolazak trenera uvek dobar trenutak. Zadovoljan sam što sam počeo, pa ćemo polako, korak po korak.

Na kraju, šef struke vicešampiona Srbije je otkrio da je promenio plan koji je napravio Savo Milošević.

- Imamo sjajan centar, možemo da budemo ceo dan ovde, mnogo ćemo dana imati dva treninga dnevno. Posle toga ćemo imati dosta utakmica, videćemo u konsultaciji sa ostalim trenerima", kazao je novi strateg - zaključio je Stanojević.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading