BOMBA: Bane Ivanović potpisuje! Sve se odigralo mesec dana posle ručka sa Zvezdanom Terzićem

Autor:

Sport

03.09.2020

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni defanzivac pred promocijom.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić i Branislav Ivanović

Doskorašnji kapiten Zenita, Branislav Ivanović, postao je slobodan igrač po završetku prethodne sezone i od tada razmatra ponude klubova koji žele da ga dovedu. Prva u redu je bila Crvena zvezda, čak je Bane bio i na ručku sa Zvezdanom Terzićem pre mesec dana, ali do dogovora nije došlo.

Engleski mediji su od tada plasirali priče da su za Ivanovića zainteresovani Everton i Fulam, ali ni ti transferi nisu odrađeni, pa je Bane i dalje slobodan igrač.

Međutim, sada se u priču uključio još jedan član Premijer lige. U pitanju je Vest Bromvič Albion, koji se posle dve sezone u Čemionšipu vratio u elitni rang, piše MaxBet sport.

RepublikaFoto: Starsport
Branislav Ivanović

Navodno, VBA je spreman da 36-godišnjem Ivanoviću ponudi ugovor na dve sezone, što je veoma važno za fudbalera u poznim igračkim godinama.

Inače, Ivanović je velika želja menadžera Vest Bromviča, Slavena Bilića, koji nikada nije krio koliko ceni bivšeg kapitena reprezentacije Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading