Nikolić jedva izvukao "živu glavu", ali navijači NE PRAŠTAJU!

Autor:

Sport

30.08.2020

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lokomotiva koju predvodi srpski trener Marko Nikolić je vezala četiri meča bez pobede, pa se upalio alarm u Moskvi!

RepublikaFoto: Starsport
Marko Nikolić

Lokomotiva je u derbiju 6. kola Premijer lige bila daleko bolja od Zenita, što ide u prilog srpskom treneru koji je već na udaru javnosti zbog loših rezultata, ali rezultat je ostao 0:0.

Uspeli su igrači Lokomotive da ograniče Zenit na  nula udaraca u okvir gola, a i poslednji šut Ragonija  je prošao pored stative Giljermea, pa će Nikolić biti zadovoljan sa podelom plena.

Klub koji predvodi srpski trener Nikolić je posle dobrog starta vezao četiri meča bez pobede, pa će morati mnogo bolje da reaguju posle pauze.

Remizirali su sa Uralom i sada sa Zenitom, dok su poraženi od Akhmata i Spartaka, dok nije ni Zenitu sve idealno pošto su u prošlom kolu izgubili od Dinama. Ostaju na drugom mestu posle ovog kola dok je Lokomotiva na sedmoj poziciji.

Neće biti iznenađenje ako Nikolić i posle ovog remija bude trpeo kritike javnosti, ali će imati vremena da popravi stanje u ekipi jer sledi reprezentativna pauza.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading