NAVIJAČI LOKOMOTIVE BESNI: Posle drugog uzastopnog poraza traže OSTAVKU

Autor:

Sport

27.08.2020

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moskovski velikan na kolenima.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Nikolić

Fudbaleri moskovske Lokomotive doživeli su šokantan poraz u petom kolu ruske Premijer lige, od Ahmata (2:3), što je nateralo navijače da zatraže ostavku generalnog direktora Vasilija Kiknadzea.

Ekipa Marka Nikolića je ostvarila pobede u prva dva kola šampionata, ali je potom usledio jedan remi, pa dva vezana poraza.

Upravo zbog slabih rezultata srpskog trenera i njegovih pulena, pred derbi sa Zenitom usledio je zahtev za ostavku bitnog člana uprave. Međutim, Ruske železnice su odgovorile navijačima saopštenjem, koje im se nikako neće svideti.

 

- Kao odgovor na vaš apel Ruskim železnicama u vezi sa FK Lokomotivom, želeli bismo da vas obavestimo o sledećem. Glavni ciljevi JSC "Ruske železnice" su zadovoljenje potreba države, pravnih i fizičkih lica u železničkom prevozu, radovima i uslugama koje pruža železnica.


Kao društveno odgovorna kompanija, Ruske železnice podržavaju profesionalni sport finansirajući vodeće ruske klubove pod brendom Lokomotiv u najpopularnijim sportovima.

U fudbalu je takav klub FK Lokomotiva, koji je neraskidivo povezan sa markom Ruske železnice i holdingom u celini. Sastav FK Lokomotiva je osoblje visoko kvalifikovanih fudbalera, za koje su stvoreni svi uslovi neophodni za kvalitetnu pripremu za igre i postizanje visokih rezultata.

S obzirom da je prema rezultatima poslednjeg ruskog fudbalskog prvenstva, FK Lokomotiva postao vicešampion i stekao pravo nastupa u grupnoj fazi UEFA Lige šampiona, upravni odbor kluba nema razloga da otpusti generalnog direktora V. A. Kiknadzea. sa zauzete pozicije.

U životu bilo kojeg kluba dešavaju se promene koje ekipa i vjrni navijači različito doživljavaju. Trenutno se klub razvija u skladu sa strategijom JSC FK Lokomotiva za 2020-2023. Za pitanja od interesa za aktivnosti fudbalskog kluba Lokomotiv, obratite se direktno klubu - piše u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading