OKRENUO I DRUGI OBRAZ: Novi šamar za Marka Nikolića!

Autor:

Sport

26.08.2020

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još navijači nisu reboleli poraz u gradskom derbiju od Spartaka, a Lokomotiva ih je ponovo razočarala. Moskovljani su pretrpeli jedan od najtežih poraza otkako ih vodi srpski stručnjak Marko Nikolić, na domaćem terenu tukao ih je Ahmat iz Groznog 2:3.

RepublikaFoto: Starsport
Marko Nikolić

Da još nisu preboleli preokret u duelu sa Spartakom videlo se već u trećem minutu kad je Iljin po levoj strani pobegao iz vidokruga odbrane domaćina i matirao Giljermea, a isti igrač asistirao Timofeevu u završnici prvog dela posle katastrofalne greške brazilskog golmana.

Posle tako nervoznog početka, smogao je tim Marka Nikolića snage da uzvrati, očigledno su saveti u pauzi urodili plodom, prepolovio je zaostatak Anton Mirančuk već u 48. minutu iz penala, ali da ovo nije veče Lokomotive postalo je jasno desetak minuta kasnije, pošto je još jednu užasnu reakciju odbrane domaćeg tima kaznio Bernard Beriša.

 

Pogodak Gžegoža Krihovjaka stigao je u trenucima kad je domaćin imao brojčanu prednost usled isključenja Bistrova, ispostavio se nedovoljnim da ugrozi slavlje sastava vrlo dobrog Miroslava Bogosavca (levi bek Ahmata igrao 60 minuta).

Ovo je treća uzastopna utakmica Lokomotive bez pobede. 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading