(FOTO) RUNI IZAZVAO BURU: Ma, kakav Mesi, on je VEĆE pojačanje od njega!

Autor:

Sport

29.08.2020

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Englez izneo svoje mišljenje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Legendarni engleski napadač Vejn Runi

Vezni fudbaler minhenskog Bajerna Tijago Alkantara nalazi se na meti Liverpula, a dva kluba se trenutno spore oko obeštećenja.

Naime, šampion Engleske je ponudio Bavarcima 20 miliona funti, a oni traže sedam više (oko 30 miliona evra).

Da li će do konačnog dogovora doći, ostaje nam da vidimo u narednih par dana, a zanimljiv osvrt na potencijalan transfer dao je bivši reprezentativac Engleske Vejn Runi, koji je poručio da je Španac "bolje pojačanje od Mesija".

- Mančester Junajted ima puno potencijala u sastavu, ali mislim da tom timu i dalje treba određeno vreme za sazrevanje. Čelsi sa svim ovim pojačanjima ima veliku snagu, međutim i njima će trebati vremena za prilagođavanje i uigravanje... Dakle, ostaju Liverpul i Mančester Siti kada govorimo o borbi za titulu. Ali ako Liverpul uzme Alkantaru sve je rešeno. To bi bilo bolje pojačanje od Mesija u Mančester sitiju - ocenio je Runi.

 

 

Podsetimo, evropski mediji su još pre nedelju dana preneli da je Alkantara (29) već dogovorio lične uslove sa četom Jirgena Klopa, ali se čeka "amin" novog šampiona Evrope.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading