ELIMINACIJA, BRUKA, ALI TO NIJE SVE: Barsa plaća MILIONE ako Bajern osvoji Ligu šampiona!

Autor:

Sport

15.08.2020

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji transfera jednog od najvećih promašaja u istoriji Katalonije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Filipe Kutinjo na meču Barselona - Bajern

Filipe Kutinjo, brazilski krilni napadač, dotukao je Barsu sa dva pogotka u četvrtfinalu Lige šampiona protiv Bajerna (8:2), a Katalonci će imati i dodatni razlog da navijaju protiv Bavaraca do kraja takmičenja.

Naime, prilikom kupovine Kutinja iz Liverpula 2018. godine, velikan sa "Nou Kampa" je dogovorio klauzulu po kojoj će morati "crvenima" da uplati dodatnih pet miliona evra bonusa ukoliko brazilac osvoji elitno takmičenje. S obzirom da je u Minhenu na pozajmici iz Katalonije, "blaugrana" se može suočiti sa neplaniranim finansijskim troškom, kao "so na ranu" nakon bolne eliminacije.

Podsetimo, Brazilac je već koštao Barsu oko 140 miliona evra, a Liverpul je inkasirao i 15 miliona evropskih novčanica bonusa zbog plasmana u Ligu šampiona, kao i Kutinjovih 25 odigranih utakmica u Španiji. Četa menadžera Kikea Setijena je sinoć završila jednu od najgorih sezona u modernoj klupskoj istoriji u kojoj nije uspela da osvoji nijedan trofej, a upisan je četvrtfinalni poraz koji će navijače zauvek boleti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading