STANKOVIĆ ZABRINUO ZVEZDAŠE: Osim Bena, još jedan prvotimac van stroja za TSC

Autor:

Sport

29.08.2020

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takođe, Deki je poručio da je napadač gostiju debeljuškast.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde će u nedelju od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić" dočekati TSC u evropskom derbiju, u okviru šestog kola Superlige Srbije. Na konferenciji za medije uoči tog meča, šef stručnog štaba crveno-belih, Dejan Stanković, otkrio je da neće moći da računa na dva standardna prvotimca, zbog povreda.

- Bitno nam je bilo da se posle meča u Tirani vratimo i saberemo utiske. Imali smo vremena da odmorimo i da sutra uveče odigramo dobru utakmicu. Ben je izvesno van stroja za ovu utakmicu, kao i Gobeljić - rekao je Stanković na početku konferencije.

Strateg šampiona Srbije je posle meča u Albaniji odradio temeljnu analizu utakmice sa sportskim direktorom Mitrom Mrkelom.

- Svesni smo da to nije izgledalo onako kako treba. Svesni smo svega, momci nisu krivi. Ja sam svestan i znam šta je moglo bolje, ali najbitnije je da je Crvena zvezda ostvarila  dobar rezultat i da ide dalje. Ovo je samo jedna karika od onoga što nas čeka u nastavku.

 

Nije se talentovani stručnjak složio sa konstatacijom da njegova ekipa igra bezidejno u napadu.

- Jedino što mogu tako da nazovem je prvo poluvreme protiv Proletera. Dosta se fizičke snage troši, imali smo tri ukamice u 6 dana. Treba da se poradi na oporavku, pre svega u glavi, da se igrači opuste i da se vrati na nivo kakav smo imali na pripremnim utakmicama.

Za kraj, Zvezdin kormilar je ocenio ekipu iz Bačke Topole, a malo je uvredio i jednog od najboljih igrača TSC-a, Nenada Lukića, mada reklo bi se iz najbolje namere, kako bi ga trgnuo.

- TSC je jedno osveženje za naš fudbal. Tim koji se poznaje. Pokazali su pre dva dana da su ozbiljna ekipa. Biće nam teško, utakmica nije laka. Ne može jedna utakmica da promeni mnogo toga. Izdvojio bih Nenada Lukića, on je sjajan polušpic koji snažno stoji na terenu. Mogao bi samo da izgubi koju kilu - poručio je Stanković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading