VELEOBRT: Tomane ide u Tursku, Zvezda dovodi svetski poznatog GOLGETERA da ga zameni

Autor:

Sport

29.08.2020

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ne sede skrštenih ruku.

RepublikaFoto: Starsport
Tomane

Iako se posle gola Tomanea u Tirani pojavila informacija da je Dejan Stanković prelomio i da će Portugalcu ukazati poverenje kao prvoj opciji u napadu Crvene zvezde, do toga izgleda neće doći.

Kako saznaje Sportski žurnal, Tomane je zaista trebalo da predvodi crveno-bele u nastavku sezone, ali se pojavio neimenovani turski klub koji je zagrizao za njega i neće pitati za cenu da se domogne Portugalca. Samo se čeka konkretna ponuda, ali deluje da je tragičar iz Pireja na izlaznim vratima "Marakane".

E sad, njegovim odlaskom će ostati upražnjeno mesto prvog špica šampiona Srbije, a Žurnal navodi da je uprava već krenula u novi napad na fudbalera Panatinaikosa, Federika Makedu.

RepublikaFoto: youtube.com/Vasilis Zaf
Federiko Makeda

Iako je grčki velikan dogovorio uslove prodaje Italijana na Bliski istok, bivši talenat Mančester junajteda neće ni da čuje za to, već ima samo jednu želju, a to je dolazak u Crvenu zvezdu.

Crveno-beli su, navodno, spremni da Panatinaikosu ponude 400.000 evra i procente od naredne prodaje za Makedu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading