NOVI UDARAC ZA NIKOLIĆA: Navijači ga teraju iz kluba, a sada je ostao bez NAJBOLJEG!

Autor:

Sport

28.08.2020

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksej Mirančuk je zaista na potpis do prelaska u Atalantu!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksej Mirančuk, levo

Ruski ofanzivac iskoristiće predstojeću reprezentativnu pauzu da privede kraju razgovore sa italijanskim klubom, obavi sve potrebne preglede i dovrši transfer u redove kluba iz Bergama. 

Italijanski novinar Niko Šira javlja da su pregovori u završnoj fazi i da će transfer biti završen na sumi od 15.000.000 evra. Za Mirančuka je spreman petogodišnji ugovor, a njegovim dolaskom Atalanta je praktično našla pokriće za Josipa Iličića koji se nedavno vratio u Bergamo pošto je neko vreme proveo u Sloveniji, gde se borio s depresijom. Što se Iličića tiče, on bi s treninzima mogao da počne krajem septembra, a cilj je da na terenu bude tokom novembra. Do tada bi Mirančuk mogao da zauzme njegovo mesto u startnoj postavi.

 

Mirančukovim odlaskom Marko Nikolić ostaje bez najvažnijeg igrača u sastavu moskovske Lokomotive, pošto je s početka sezone upravo ruski reprezentativac bio ta zvezda vodilja nekadašnjeg šampiona te zemlje i jako je dobro igrao kod bivšeg trenera Partizana. U prva četiri kola Mirančuk je imao dva gola i asistenciju. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading