(FOTO) DOBRO PROTRLJAJTE OČI: Siti nudi 100.000.000 evra i TRI megazvezde za Mesija!

Autor:

Sport

27.08.2020

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trese se Španija, velikan na potezu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač Barselone Leo Mesi

Fudbalski klub Mančester siti uputiće ponudu na adresu Barselone za Lea Mesija koja će uključiti 100 miliona evra i trojicu igrača, javlja katalonski "Sport".

U pitanju su Bernardo Silva, Gabrijel Žezus i Erik Garsija, a "građani" na ovaj način žele da izbegnu eventualne sankcije zbog kršenja finansijskog fer-pleja. Videćemo kakav će biti odgovor sa "Kamp Nou-a", odakle poslednje informacije govore da je prvi čovek kluba Đozep Bertomeu spreman da ode ukoliko bi to zadržalo argentinskog napadača u Kataloniji.

Podsetimo, ovo je prva sezona posle 13 godina u kojoj Barsa nije osvojila nijedan trofej, a završena je na katastrofalan način debaklom od Bajerna u četvrtfinalu Lige šampiona (8:2). Mesi, koji ima 33 godine, jasno je poručio da želi novi izazov, a pored vicešampiona Engleske kao njegova nova destinacija pominje se i Inter.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading