ŠTA POSLE BARSE? Otkriveno gde će Leo Mesi!

Autor:

Sport

16.08.2020

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomolu jedan od najvećih transfera u istoriji fudbala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi

Leo Mesi, napadač Barselone, ukoliko bude napustio "Kamp Nou" ovog leta preseliće se u Mančester siti, ekskluzivno saznaje "Miror".

"Građani" čekaju "mig" Argentinca da je nezadovoljan u Kataloniji, pa da krenu u ofanzivu na potpis jednog od najboljih igrača u istoriji fudbalske igre.

Bez Mesijevog nezadovoljstva transfer praktično nije moguć, jer po slovu ugovora otkupna klauzula postoji, ali iznosi čak 700 miliona evra, što je nedostižno za bilo koji klub. Isti izvor navodi i menadžera Sitija Pepa Gvardiolu kao veliki adut za dovođenje omalenog argentinskog napadača u redove "građana", s obzirom na njihov sjajan odnos iz perioda kad je Španac postizao velike uspehe sa katalonskim velikanom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola

Podsetimo, Mesi je celu profesionalnu karijeru proveo u Barseloni, obožava taj klub, ali je moguće da poželi novi izazov, naročito posle debakla od Bajerna (8:2) u četvrtfinalu Lige šampiona. Za njegove usluge zainteresovan je i Inter.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading