DAN UOČI ZVEZDINOG GOSTOVANJA U TIRANI: Srpski trener preuzeo albanski klub

Autor: Tanjug, Republika

Sport

24.08.2020

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seo na klupu tamošnjeg drugoligaša.

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Fudbaleri Crvene zvezde na aerodromu "Nikola Tesla" pred put za Tiranu

Fudbalski trener iz Vranja Marko Jovanović preuzeo je albansku ekipu Ljuftetarija iz Đirakostre, klub u kom je ranije bio pomoćnik šefa stručnog štaba.

Klupa ekipe iz albanske Druge lige biće prvi samostalni angažman u karijeri 33-godišnjeg trenera, koji navodi da ima ambiciozne planove plan da klub vrati u albansku Superligu.

- Prihvatio sam poziv iz Đirokastre, meni dobro poznatog grada na granici sa Grčkom. Reč je o varoši bogate istorije koja je već imala uticaj na moju karijeru. Naime, sa Mladenom Milinkovićem Ljutfetari je izborio plasman u Ligu Evrope. Sjajno smo tada igrali i vedrih emocija vratio sam se u Albaniju - rekao je Jovanović u za Sportski žurnal.

U Albaniji je pored Ljuftetarija stažirao u Kukešiju i Partizaniju, a igrao je za OFK Soko (Vranje), FK Dinamo (Vranje), FK Obilić (Beograd), FK Mladi Obilić (Beograd).

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading