SESTRA MU IZBODENA NOŽEM: Otkriveni JEZIVI detalji, evo zbog čega je Megvajer POBESNEO u Grčkoj!

Autor:

Sport

22.08.2020

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapitena Mančestera čeka sudski proces.

RepublikaFoto: Starsport
Kapiten Mančester junajteda Hari Megvajer

Hari Megvajer, kapiten Mančester junajteda, pušten je nakon dva dana da se brani sa slobode i vraća se na Ostrvo.

On je, zajedno sa ostalim vinovnicima tuče, optužen za napad na policajce, ali i za davanje mita. U međuvremenu, mediji su otkrili da je uzrok incidenta činjenica da je neko izbo njegovu sestru oštrim predmetom.

Najpre je grupica huligana pogrdno skandirala na račun "crvenih đavola", a kada je Harijeva sestra reagovala zaradila je pomenutu povredu. Megvajer se toliko razbesneo da su petorica pripadnika organa reda morala da ga hapse. 

 

Megvajerov advokat je potvrdio da je fudbaler "slobodan za sada" i da mu je dozvoljeno da se vrati u Englesku, iako je postojala najava da bi štoper trebalo da ode na Mikonos i izvini se policajcima sa kojima se sukobio one večeri.

Reprezentativac Engleske je saslušan pred Sudom u grčkom Sirosu, a suđenje se nastavlja u utorak bez njegovog prisustva. Podsetimo, Megvajer je najskuplji štoper u istoriji fudbala, a velikan sa "Old Traforda" ga je letos platio Lesteru oko 90 miliona evra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading