NEMCI BEZ NAJVEĆIH ZVEZDA: Lev najavio radikalne promene!

Autor:

Sport

21.08.2020

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Nemačke Joahim Lev najavio je danas velike promene u timu za Ligu nacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Joakim Lev

- Dugo se nismo videli, igrači, mi treneri... Lično, jedva čekam da se vratim na teren i radim sa momcima. Svesni smo situacije, znamo da sada postoje neke stvari važnije od fudbala i moraćemo da se pridržavamo mera - preneo je reči Leva sajt Fudbalskog saveza Nemačke.

Lev je naveo da je odlučio da u reprezentaicju neće zvati fudbalere koji su igrali završnicu evropskih klupskih takmičenja.

- Konkretno, ovo se odnosi na Manuela Nojera, Jošuu Kimiha, Serža Gnabrija, Leona Gorecku, Marcela Halštenberga i Lukasa Klostremana. Situacija sa Julijanom Drakslerom i Tilom Kererom iz Pari Sen Žermena, odnosno sa Lerojem Saneom i Niklasom Zuleom nešto je drugačija. Dugo su se borili sa povredama, nisu dugo igrali i nisu umorni. Njih ćemo morati da polako vraćamo u ritam treninga i utakmica - kazao je Lev.

Reprezentacija Nemačke će u Ligi nacija igrati 3. septembra kod kuće protiv Španije i tri dana kasnije u gostima sa Švajcarskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading