SRAMOTA: UEFA sve dopušta BOLESNIM Šiptarima

Autor:

Sport

20.08.2020

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je nečuveno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

UEFA je odlučila da zbog Prištine napravi presedan kakav se ne pamti u istoriji fudbala. Već smo pisali da je čak osam fudbalera Prištine pozitivno na koronavirus i da je zbog toga odložen njihov meč protiv gibraltarskog Linkolna u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ipak, za razliku od Drite koja je izbačena iz evro takmičenja, sa Prištinom je situacija drugačija. Kako prenose vijesti, UEFA je Prištini dozvolila da za meč sa Linkolnom registruje igrače drugih klubova, pozajmljene samo za taj susret.

Priština je prihvatila taj skandalozni predlog i prijavila 20 igrača iz raznih klubova sa Kosova i Metohije, tzv. "drim tim" njihove lige, koje će voditi selektor tamošnje omladinske reprezentacije Ramiz Krasnići.

 

 

 

Sa druge strane, za razliku od Šiptara koji se nisu stideli zbog tog poteza, Linkoln se viteški poneo i prihvatio je da odigra meč protiv znatno jačeg rivala, nego što je to slučaj bio prvobitno.

Utakmica između Linkolna i sklepane ekipe Prištine odigraće se u subotu od 18 časova na Gibraltaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading