DEKI BLISTA POSLE PREMIJERE: Samo strpljenje, od nas sve zavisi!

Autor:

Sport

18.08.2020

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je prošlo kako treba na premijeri Zvezdinog mladog trenera u Evropi, a Stanković je posle petarde i plasmana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona bio vidno raspoložen.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Mada je i sam priznao da nije sve funkcionisalo idealno što je uostalom i razumljivo na početku svake evropske sezone.

- Dobro je što smo igrali prvo kolo, jer ipak je Evropa – Evropa. Uz dužno poštovanje protivnika iz Superlige, donosi nešto posebno, neku emociju, tremu, oseti se. Momci su bili fenomenalni, čestitam im na lepoj pobedi, dobroj igri- počeo je Stanković.

Ne beži od toga da je bilo i stvari koje treba ispraviti.

- Želeli smo da završimo sve u 20 minuta, a to ne može. Samo malo strplenja, malo držanja bolje pozicije, malo sigurniji pas, malo manje nervoze. Rekao sam im da budu mirni i strpljivi, slomiće protivnika pre ili kasnije. Posle toga je sve bilo na mestu.

Dobar temelj, ali kako kaže Stanković…

- Ovo je samo prvi korak ka cilji koji se zove ulazak u grupnu fazu takmičenja. Idemo dalje, svejedno nam je da li će to biti Tirana ili Tbilisi, od nas zavisi- zaključio je Stanković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading