KRAĐA KAKVA SE NE PAMTI: Silvu više ne poštuju kao čoveka, a za sve je kriva njegova žena!

Autor:

Sport

18.08.2020

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Silva nikad nije bio skandal majstor, ali je njegov prelazak u Real Sosijedad upravo to, skandal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
David Silva

Ipak, odlazak iz Mančester sitija posle deset godina doneo je turbulentne informacije. Silva je sve dogovorio sa Lacijom, italijanskim klubom kojeg bi predstavljao u Ligi šampiona naredne sezone i gde bi činio vezni tandem sa Sergejem Milinković-Savićem.

Tridesetčetvorogodišnji Španac je, podsetimo, odbio da produži ugovor sa "građanima", a tokom sezone se spekulisalo o odlasku u Las Palmas, Inter Majami i brojne druge klubove.

Odlazak u Lacio je bio čudan, ali evidentan, a onda... Drama!

U ponedeljak je na društvenim mrežama španski Real Sosijedad potvrdio da je obezbedio Silvin potpis za narednu sezonu.

To je iznerviralo čelnike Lacija koji su Silvi poslali ponudu od oko četiri miliona evra godišnje koju je, navodno, već prihvatio, ali ne i potpisao. Da situacija bude još bizarnija, Silva je imao i zakazane medicinske preglede u Rimu.

- Izuzetno poštujem Davida Silvu kao fudbalera, ali ne i kao osobu - izjavio je sportski direktor Lacija Igli Tare.

Ubeđen da će naredne sezone igrati sa Silvom bio je i najbolji strelac Serije A Čiro Imobile.

- Odličan igrač sa velikim iskustvom. Očekujemo ga otvorenih ruku. Jedva čekam da dođe jer smo mi navijači Lacija više nego što smo igrači Lacija - izjavio je Imobile.

Ono što je najviše iznerviralo čelnike Rimljana je to što Silva, navodno, nikoga nije obavestio da se predomislio, te da su o njegovom povratku u LaLigu saznali putem društvenih mreža. Glavni krivac je Silvina supruga, zbog koje je on prešao u Sosijedad.

 

 

 

Silva je u Mančesteru proveo celu deceniju i za "građane" nastupio 436 mečeva (77 golova, 140 asistencija). Prethodno je igrao upravo u LaLigi gde se sada vraća, ali u Valensiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading