ZVEZDA KREĆE U EVROPSKI POHOD: Stanković otkrio ko će igrati napadača protiv Evrope!

Autor:

Sport

17.08.2020

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak protiv Evrope započinju svoju evropsku odiseju.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Stanković

Trener Dejan Stanković kaže da na raspolaganju ima sve igrače.

- Nije meni problem ni sa bonusom da sastavim ekipu, jer Zvezda puno ulaže u omladinski fudbal, a sad mogu da izvedem tim bez bonusa. Na slatkim sam mukama - kazao je Stanković pred utakmicu sa Evropom i upozorava igrače posle dobrog početka šampionata.

- Četiri od četiri, ne smemo poleteti, video sam protiv Spartaka i nesto što škripi, ali mora tako da bismo napredovali. Evropa je cilj, ozbiljan izazov za sve nas, bitno nam je i prvenstvo. Nema opuštanja, radili smo mnogo da bismo se takmičili u ovom takmičenju, sad je važno da imamo ozbiljan pristup.

Stanković ističe da protiv Evrope sve zavisi samo od njegovih igrača.

- Gledali smo Evropu, oni su stali sa prvenstvom u martu, imali su neke pijateljske utakmice, videcemo listu igrača, pa da vidimo ima li nekih promena u odnosu na pet meseci ranije. Uglavnom, od nas zavisi.

Na rasplaganju ima sve fudbalere, a otkrio je i ko će biti prvi špic.

- Računam na sve naše igraše. Sviđa mi se mentalitet Tomanea, stegao je zube, imao je povredu, ali igrao. Ben će biti prvi špic i počeće meč u utorak. 

Naravno, nazaobilazno pitanje bilo je dolazak Makede.

- Makeda? Prelazni rok je živa stvar, ne mogu da pričam o igračima koje nemam, dugo traje prelazni rok. Sad imamo važnije stvari.

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben

Tema je bio i Gelor Kanga. 

- Edukovan kao fudbaler. Nema nepoznanica gde, šta i kako. Ofanzivu radi fenomenatlno, defanzivno znam sta ću tražiti od njega.

RepublikaFoto: Starsport

Oduševljen je utakmicom protiv Spartaka.

- Najlepša  utakmica, koliko bi fudbal bio bolji kad bi svi tako hrabro igrali? Radom i koncentracijom popravlja se ono sto škripi, znaju momci kad dođe do greške. Govorim igračima da držimo gard visoko, da ne spuštamo ruke da ne dobijemo udarac od kojeg ćemo da odemo u nokdaun. Ne može sve da bude perfektno. Ali zadovoljan sam.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading