Detalji tragedije kod Banatskog Karađorđeva: Traktorista je od siline udara ispao iz sedišta, povređen i muškarac koji se vozio na prikolici

Autor: Republika

Hronika

17.08.2020

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M.V. (68) iz sela Čestereg, u opštini Žitište, kod Zrenjanina, poginuo je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u nedelju 16.avgusta, oko 22.30 kod sela Banatsko Karađorđevo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema podacima zrenjaninske policije, nesreća se dogodila kada je putnički automobil, koji se kretao u istom smeru, naleteo na traktorsku prikolicu, a od sline udara,traktor, koji nije imao kabinu, se prevrnuo. 

Vozač traktora M.V. je ispao iz svog sedišta i prilikom pada, zadobio teške telesne povrede, od kojih je preminuo, dok su  lakše povrede zadobili vozač automobila i muškarac koji se u trenutku nesreće nalazio u traktorskoj prikolici.

Identitet lakše povređenih osoba, policija u interesu istrage nije saopštila, a telo poginulog traktoriste je poslato na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading