(FOTO) BOMBA PRED ŠAHTJOR: Inter dovodi reprezentativca Srbije?

Autor:

Sport

17.08.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polufinale Lige Evrope zakazano za 21 čas.

RepublikaFoto: Starsport
Luka Jović, Filip Kostić i Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Intera i Šahtjora odlučiće večeras drugog finalistu Lige Evrope, a milanski tim na pragu je da završi veliko letnje pojačanje.

U pitanju je krilni fudbaler Ajntrahta Filip Kostić čija cena se procenjuje na oko 40 miliona evra. Nemački "Skaj" piše da je, pored Kostića, opcija za "neroazure" i Borbin Gosens iz Atalante, ali da je Srbin bliži "Đuzepe Meaci" jer bi se idealno uklopio po boku u sistemu igre koji forasira Antonio Konte.

Inter je želeo Kostića i prošlog leta, a cena mu je još skočila posle sjajne sezone u Frankfurtu u kojoj je na 40 utakmica postigao čak 12 golova, uz 15 asistencija. Ajntraht bi mogao ozbiljno da zaradi od njega, s obzirom da ga je prošlog leta otkupio nakon pozajmice iz Hamburga za šest miliona evropskih novčanica. 

U večerašnjem duelu protiv Šahtjora, Inter je favorit, bar po kladionicama, a navijače italijanskog velikana može da ohrabri odlična igra svojih pulena protiv Bajera u četvrtfinalu (3:1).

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading