DEKI PRELOMIO: Nekoliko poznatih imena ispalo sa Zvezdinog spiska za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

16.08.2020

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak kreću u novu evropsku avanturu, a rival na startu kvalifikacija za Ligu šampiona je gibraltaski šampion Evropa.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Do petka klubovi su imali rok da pošalju spisak igrača za prvo kolo kvalifikacija.

Trener Dejan Stanković je izabrao spisak sa očekivanim adutima, na kojima su igrači koji su bili u rosteru prethodna četiri kola, a zbog odlaska u Ural izostavljen je Branko Jovičić. Naravno, mesta “nema” za Hozea Antonija Kanjasa, koji je na izlaznim vratima, kao ni Stefana Hajdina iz istog razloga, prenosi Maxbetsport.

Registrovano je 25 fudbalera, a pored A liste, na kojoj su, između ostalih, Milan Borjan, Marko Gobeljic, Milan Rodic i Aleksandar Katai tu je i B lista, gde se nalaze igrači iz podmlatka koji su najmanje tri godine članovi Zvezde – Željko Gavrić, Veljko Nikolić, Strahinja Erakovic… Prema pravilima UEFA, najmanje četiri mlada igrača moraju da budu registrovana.

Takođe, klubovi imaju pravo da 24 časa pre meča registruju eventualno pojačanje, ali Crvena zvezda ovo neće iskoristiti. Ako prođu u naredno kolo, što se očekuje, promene su moguće na listi. U drugom kolu Beograđani bi trebalo da gostuju boljem iz duela gruzijskog Dinamo Tbilisija i albanske Tirane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading