TRESE SE MARAKANA: Makeda POTPISUJE!

Autor:

Sport

12.08.2020

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijani objavili detalje.

RepublikaFoto: YouTube_Manchester United
Federiko Makeda na debiju za Mančester

Federiko Makeda, napadač Panatinaikosa, postigao je dogovor sa Crvenom zvezdom, a italijanski mediji pišu da će transfer biti ozvaničen do kraja nedelje.

Bivši centarfor Mančester junajteda na stadionu "Rajko Mitić" će zarađivati 500.000 evra godišnje, plus potencijalnih 250 hiljada evropskih novčanica ukoliko aktuelni srpski šampion izbori plasman u Ligu šampiona.

Ipak, problem je Panatinakos. Grci su najpre tražili obeštećenje od milion evra, a poslednja ponuda crveno-belih iznosi 400.000, plus 15% od naredne prodaje. Videćemo da li će ova cifra privoleti "zelene" da se odreknu Italijana, kome sledeće godine ističe ugovor, pa će biti slobodan da bez nadoknade napusti Atinu. Mediji na "čizmi" pišu da je izvesno da će trener Dejan Stanković dobiti najveće letnje pojačanje.

Podsetimo, Makeda ima 29 godina, a u minuloj sezoni je postigao 12 golova u dresu PAO-a. Kako je prošao njegov debi za "crvene đavole" možete pogledati u videu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading