Trifunović iskritikovao Jeremića: On je primer nejedinstva u opoziciji, pokvarenjak i politički diletant!

Autor:

Vesti

13.08.2020

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i lider PSG Sergej Trifunović u nekoliko navrata se žalio na stanje u opozicionim redovima i na neiskrene odnose među liderima.

RepublikaFoto: Tanjug/A. VUKELIĆ
Sergej Trifunović

Priznao je da je u početku podlegao njihovoj slatkorečivosti, ali je onda u maju najavio da će "razje*ati njihovu prljavu igru" pošto nisu mogli da oproste što PSG izlazi na izbore.

Jeremića je nazvao pokvarenjakom i političkim diletantom, a Đilasa optužio da stoji iza podlih napada na neistomišljenike.

Za Jeremića je govorio da je primer nejedinstva u opoziciji i postavio pitanje finansiranja pošto je za predsedničku kampanju, kako je naveo, potrošio pet miliona evra, a osvojio tek tri odsto glasova.

- Naša propast na izborima ujedinila je SZS, oni faktički nikad nisu postojali. Sada postoji neka ujedinjena opozicija koju kontroliše Đilas, koji samo zna da iskešira. On ima svoju flert stranku, sa parama sve lako kupuje, sedne i iskešira. On će da nagovara vladiku Grigorija da bude kandidat za predsednika. I Radu iz "Beogradske hronike" (Rada Đurić, koja je krajem marta sa RTS prešla na Novu S) nagovara da bude kandidat za gradonačelnika Beograda 2021. - kazao je polovinom jula Trifunović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

13.08.2020 11:16

Jeremić je primer nejedinstva u opoziciji, pokvarenjak i politički diletant. Navija za svoje Muslimane.