SKROMAN DEČKO: Pirlo u Juventusu radi za MRVICE! Ronaldo ima 17 PUTA veću platu

Autor:

Sport

12.08.2020

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Andrea Pirlo

Novi šef stručnog štaba Juventusa Andrea Pirlo je velika legenda italijanskog i svetskog fudbala, ali je u trenerskom poslu početnik, pa će samim tim tako biti i plaćen.

Italijanski mediji su preneli da Pirlo nije bio previše zahtevan kada ga ej Andrea Anjeli pozvao da pregovoraju oko uslova saradnje, pa je tako pristao na tri puta manju platu od njegovog prethodnika Mauricija Sarija i čak četiri puta manju od Masimilijana Alegrija, koji je pre Sarija vodio "staru damu".

Naime, Pirlova plata će iznositi 1,8 miliona evra na godišnjem nivou, što je "sića" za klub poput Juventusa.

 

 

Novi trener bjankonera će tako biti bolje plaćen od samo trojice svojih prvotimaca.

Najmanju platu na "Alijancu" ima treći golman Karlo Pinsoljo koji zarađuje svega 500 hiljada godišnje, zatim Đanluiđi Bufon sa platom od milion i po, a nešto slabije od Širla biće plaćen još samo Merih Demiral, ali s obzirom na to kakve partije pruža Turčin nema sumnje da će uskoro dobiti znatno bolji ugovor.

Osim toga, veoma je interesantno da će Pirlo imati 17,2 puta manju platu od prve zvezde tima Kristijana ronalda koji prima 31 milion po sezoni.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading