GOLGETERSKE MAŠINE OTVARAJU ČETVRTFINALE LŠ: "Svecima" Atalanta brani da "skine mrak"!

Autor:

Sport

12.08.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obe ekipe ove sezone postigle su više od 100 golova u svim takmičenjima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Napadač PSŽ-a Nejmar

Duelom Atalante i PSŽ danas startuje četvrtfinale Lige šampiona. I dok su se igrači italijanskog kluba vredno pripremali za meč u Lisabonu (21.00, Arena sport 1), potpuno neobičnija situacija vlada u redovima šampiona Francuske. Zvezde tima Mauro Ikardi i golmani Kejlor Navas i Serhio Riko su se za završnicu takmičenja u kojoj pokušavaju da "skinu mrak" i osvoje prvenac "zagrevali" u bazenu sa lepšim polovinama. Očekivano, dominirala je Ikardijeva Vanda, koja ih je i razotkrila objavom na Instagramu.

Međutim, to nije slučaj kada je u pitanju razvratni stil života "svetaca". Pošto je napustio klub i prešao u Dortmund Tom Menije je otkrio kakve bahanalije redovno prave igrači Parižana, predvođeni Nejmarom. Najviše pažnje privukla je proslava rođendana Brazilca koji je podelio grupu ljudi na dva sprata i svi koji su bili venčani bili su na gornjem spratu, a oni singl su ostali na donjem da bi mogli da se provedu.

Ostaje da se vidi da li će to uticati na igru između dve ekipe koje su se raspucale u dosadašnjem delu sezone i postigli po više od 100 golova u svim takmičenjima. S druge strane, i PSŽ i Atalanta će igrati bez zvezda tima Kilijana Mbapea i Josipa Iličića. I pored toga, trener "svetaca" Tomas Tuhel očekuje divovsku borbu.

- Naša odbrana biće na velikom ispitu, moramo ostati fokusirani tokom cele utakmice. Atalanta ima jedinstven stil, napada sa svih 11 igrača - istakao je francuski stručnjak.

Liga šampiona

četvrtfinale

Atalanta - PSŽ  (12. avgust)

Lajpcig - Atletiko  (13. avgust)

Barselona - Bajern (14. avgust)

Mančester s. - Lion (15. avgust)

* sve utakmice igraju se od 21.00

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading