VLADICE, BIO SI MI KAO OTAC: Stošić poslao DIRLJIVU poruku Popoviću!

Autor: Republika, Kurir

Sport

11.08.2020

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužan dan na stadionu "Rajko Mitić".

RepublikaFoto: Starsport
Vlada Stošić

Proslavljeni fudbaler Crvene zvezde i član Zlatne generacije iz Tokija 1991. godine Vlada Stošić u razgovoru za "Kurir" na emotivan način se oprostio od Vladice Popovića.

- Vladica Popović mi je bio trener i u omladincima Crvene zvezde. On me je i spremio za prvi tim. Čovek koji je bio primer za disciplinu, rad i odanost. Nama golobradim dečacima trudio se da objasni da prvo trebamo da budemo dobri ljudi, a onda i kvalitetni fudbaleri - prisetio se svojih početaka sa Vladicom Popovićem Vlada Stošić i nastavio:

RepublikaFoto: Starsport
Vladica Popović

- Mnogo je voleo da svako od nas bude tačan, nije trpeo kašnjenje. Bilo mu je važno i kakvi smo bili učenici, trudio se da sazna da li imamo jedinice, ili dobre ocene. Ko god je imao slabu ocenu, nije mogao ni da trenira. Takva su bila Vladicina pravila i njih smo morali da se pridržavamo. Bio nam je kao roditelj. Znao je i da nas zagrli, priđe kao otac, upita jel treba neka pomoć. Voleo je da njegovi klinci budu zbrinuti i srećni.

Stošić je dodao da je Popović imao veliki uticaj na njegov razvoj.

 

Vladica Popović kao čovek i trener bio je neobična pojava svog vremena. To potvrđuje i Vlada Stošić.

- Imao je fantastične karakteristike kao čovek i kao trener. Dosta je pažnje poklanjao detaljima. Nije dozvoljavao da bilo ko od igrača bude po strani, a da on ne zna zašto je to tako. Znao je kako se mi osećamo, kako dišemo, u svakom trenutku. Mislim da nije ni spavao da sve bude kako treba. Bio je odan svom poslu i Crvenoj zvezdi - rekao je Vlada Stošić i na kraju svom učitelju poručio:

- Hvala mu za sve. I večna mu slava.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading