ČETVORICA SRBA OSTALA U BORBI ZA TROFEJ: Matićevi "đavoli" i Inter nastavljaju pohod u LE!

Autor: M.S.

Sport

10.08.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za trofej Lige Evrope nastavlja se večeras u Nemačkoj utakmicama četvrtfinala, u kojima se sastaju Inter i Leverkuzen (21.00, RTS1), odnosno Mančester junajted našeg Nemanja Matića i Kopenhagen (21.00, Arena sport 1).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Danski predstavnik je najveće iznenađenje ovog takmičenja, ali trener "crvenih-đavola" Ole Gunar Solskjer ne krije da je krajnji cilj engleskog kluba trofej.

- Ambiciozan sam i jedan od mojih snova je da podignem pehar kao menadžer ovog kluba. Mančester junajtedu dugujem karijeru, tako da bi i osvajanje nečega kao menadžer bio najvažniji trenutak mog fudbalskog života - rekao je norveški stručnjak.

S druge strane, velika neizvesnost očekuje nas u duelu Intera i Leverkuzena. Gotovo je izvesno da nećemo gledati još jednog našeg igrača, a to je Filip Stanković, koji nema minutažu pored golmana i kapitena kluba iz Milana Samira Handanovića. Nemački tim se uzda u novu nadu evropskog fudbala Kaija Haverca i on je najveća briga nero-azurima. Kada govorimo o ostalim Srbima, u četvrtfinalu Lige Evrope su još i Nemanja Gudelj (Sevilja) i Đorđe Nikolić (Bazel).

 

S druge strane, predstavnici srpskog fudbala u ovom takmičenju Partizan, Vojvodina i TSC danas u 13 časova saznaće imena protivnika u novim kvalifikacijama za sezonu 2020/21. Crno-beli i klub iz Bačke Topole kreću od prvog kola, a "lale" kao osvajači Kupa Srbije od drugog.

ČETVRTFINALE

PONEDELJAK

Inter - Leverkuzen 21.00

Mančester j. - Kopenhagen 21.00

UTORAK

Vulverhempton - Sevilja 21.00

Šahtjor - Bazel 21.00

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading