LALATOVIĆ U EKSTAZI: Sa ovakvim sudijama i evropskim ekipama nema razlike između Srbije i Nemačka!

Autor:

Sport

06.08.2020

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je posle remija sa Čukaričkim 2:2 u drugom kolu Superlige Srbije da su dva tima odigrala dobru utakmicu.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

On je na početku konferencije za medije posle utakmice pohvalio suđenje. Glavni arbitar u Novom sadu bio je Miloš Đorđić, a pomoćnici Milovan Ristić i Dalibor Đurđević.

- Moram da kažem da bih voleo da se Vojvodini uvek sudi ovako kako se sudilo. Srpski fudbal može samo da napreduje sa sudijama kao što su bili protiv Čukaričkog. Obavili su posao i idu kući čistog obraza i dignute glave. Vojvodini od kada sam ja ovde niko ni jedan aut nije pomogao, sve što smo napravili, osvojili trofej uradili smo našim kvalitetom, našim igračkim kadrom i naravno navijačima - rekao je Lalatović i nastavio:

- Mi u prvom poluvremenu nismo bili na onom nivou na kom Vojvodina treba da bude. Vidi se da nam fale utakmice, da nismo išli na pripreme, da smo odradili sve ovde u Novom Sadu. Teško je sada dići igrače posle onakve sezone za ovako kratko vreme bez adekvatnih priprema. Ranije smo obično padali u drugom poluvremenu, a danas smo se digli i mogu da kažem da sam nezadovoljan rezultatom. Kada ekipa vodi sa 2:0 ona mora da te dokrajči, ali oni su bili radosni, njihova klupa samo što nije skočila do zvezda što su nam dali dva gola, ali ne može tako lako da se pobedi ekipa Nenada Lalatovića. Momci su pokazali karakter, zamislite da je bio pun stadion pa on bi se „zapalio“. Kada imate ovakve sudije i ovakvu evropsku utakmicu nema razlike između nas, Italije ili Nemačke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading