(FOTO) ESTRADA VOLI ZVEZDU: Deca pevača i glumaca počinju karijere na "Marakani"!

Autor: Marija Stefanović

Sport

05.08.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deca estradnih ličnosti u Srbiji više vole Crvenu zvezdu od Partizana! Većina poznatih ličnosti navija za crveno-bele, pa im zato i naslednici treniraju u klubu sa Marakane. Poslednja u nizu je ćerka pevačice Jelene Karleuše (41) i fudbalera Duška Tošića (35) Nika (11), koja je krenula tatinim stopama. Ona je obukla Zvezdinu opremu, a Nikinu sliku pred odlazak na trening objavila je Karleuša na Instagramu.

RepublikaFoto: Facebook
Mlade nade porodice Savić

- Nika trenira fudbal u Zvezdi - napisala je poznata pevačica.

ZVEZDIN DRES NAJDRAŽI

Ovo nije prvi primer da deca poznatih žele da naprave karijeru na Marakani. Tako je i unuk pokojnog Šabana Šaulića Luka Adžić (21), koji sad nastupa za Emen, prve fudbalske korake napravio baš u crveno-belom dresu. Takođe, i sinu Bobana Rajovića (48) Andriji (19) najdraže su Zvezdine boje. On trenutno nastupa za bosansku Zvijezdu 09, ali i dalje navija za klub iz Beograda.

Tu je i sin poznate glumice Lidije Vukićević (58) i bivšeg fudbalera Mitra Mrkele (55) Andrej (28), koji sad nastupa za rumunski Poli iz Temišvara.

Aktuelni šampion Srbije je omiljeni klub u porodici Kojić. Naslednik pevača Dragana Kojića Kebe (59) Igor (33) ranije je igrao za ovaj tim. Zatim je u Zvezdu učlanio i sina svoje supruge, poznate hrvatske pevačice Severine (48), Aleksandra (8) čim se rodio.

 

Međutim, familija Dušana Savića (65) na prvom je mestu kada je u pitanju ljubav prema crveno-belima. Nakon legendarnog Duleta, koji je ispisao istoriju na Marakani i Vujadin (30) ostavio je veliki trag u ovom klubu. Tatinim i dedinim stopama krenuo je i najmlađi sin bivšeg Zvezdinog štopera i glumice Mirke Vasiljević (29) Mihajlo (6). On je već zadužio opremu srpskog kluba.

ROĐENI UZ HIMNU

Poznata glumica Mirka Vasiljević priznaje da se kod njih u porodici ljubav prema Zvezdi nasleđuje.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Mirka Vasiljević

- Vujadinova i moja porodica navija za Zvezdu, tako da je normalno da i naša deca vole crveno-bele. Ona su čak i rođena uz himnu kluba. Tako je Vujadin želeo i ja sam to prihvatila. Možda je to nekom preterivanje, ali ja sam želela da ga ispoštujem. Samo se nadam da naša deca neće biti baš toliko zaluđena crveno-belima, kao Dule i Vujadin - objasnila je ranije Mirka.

RepublikaFoto: instagram.com/dadopolumenta

Polumentin sin igra za Partizan

Za razliku od kolega, folk pevač Dado Polumenta (37) svoje dete je odveo u Partizan. Njegov sin Dorijan (14) nosio je crno-beli dres i igrao je fudbal u Humskoj. Polumenta je istakao da je Dorijanu bila velika želja da zaigra za Partizan i da nosi dres sa brojem 11.

DECA POZNATIH KOJA IGRAJU ZA ZVEZDU

Duško i Jelena Tošić - ćerka Nika Tošić

Šaban Šaulić - unuk Luka Adžić

Boban Rajović - sin Andrija Rajović

Lidija Vukićević i Mitar Mrkela - sin Andrej Mrkela

Dragan Kojić Keba - sin Igor Kojić

Igor Kojić - posinak Aleksandar Popović

Vujadin Savić i Mirka Vasiljević - sin Mihajlo Savić

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading