NOŽ U LEĐA JUVENTUSU: Otkriveno - Kristijano Ronaldo već pregovarao sa PSŽ!

Autor:

Sport

04.08.2020

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski list Frans fudbal, donosi interesantnu i ekskluzivnu priču o tajnoj večeri koja se dogodila u oktobru mesecu kada je Kristijano Ronaldo bio na korak od šokantnog transfera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Sve više se govori o frustracijama Portugalca koji žudi za novim rekordima i trofejima...

Prošle sezone Juventus je ostao bez četvrtfinala Lige šampiona, kada ih je Ajaks šokirao u Torinu, a ove sezone ponovo imaju težak zadatak već u ovoj rundi takmičenja, posle poraza od Liona od 1:0 u prvom meču.

Verovatno će i ishod sezone u Ligi šampiona odrediti i dalju karijeru Ronalda, koji je ostao i bez priznanja o najkorisnijem igraču Serije A, koje je otišlo u ruke njegovog saigrača Paula Dibale.

Frans Fudbal priču sa jedne večere u oktobru u Torinu, odmah nakon pobede Juventusa nad Lokomotivom iz Moskve od 2:1. Tu su tada sedeli Ronaldo, gazda Juventusa Andrea Anjeli, sportski direktor Pavel Nedved, i golman Đanluiđi Bufon, kao i agent Portugalca Žorž Mendeš, koji važi za jednog od najmoćnijih na svetu i čiji je klijent upravo Ronaldo.

 

Navodno je već tada razmišljao o sledećoj destinaciji, gde bi mogao da nastavi karijeru i gde bi njegove performanse bile prikazane u najboljem mogućem svetlu.

Kao idealno mesto za to, nametnuo se "grad svetlosti" - Pariz. Ronaldo je sanjao o tome da igra sa Nejmarom, sa kojim je blizak, ili sa Mbapeom, koga obožava kao igrača. Naser Al Kelafi je već tada mogao da postigne dogovor i da Ronaldo već od leta postane igrač PSŽ-a.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ali, koronavirus je promenio situaciju i sada bi čak i bogatim arapskim vlasnicima bilo teško da izdvoje nekoliko stotina miliona evra, koliko je potrebno da se obezbedi transfer Ronalda u vidu obeštećenja i njegovog višegodišnjeg ugovora.

Međutim, Ronaldo u Torinu nije srećan, a njegova dalja sudbina verovatno će biti odlučena nakon Juventusove priče u Ligi šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading