KORONA SPREČILA POSAO VEKA: Ronaldo se oseća kao zatvorenik u Juventusu, propao mu transfer života!

Autor:

Sport

04.08.2020

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema pisanju Frans fudbala Kristijano Ronaldo je trebalo da postane novi fudbaler PSŽ-a.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Portugalac je doneo odluku da pojača francuskog velikana, ali zbog koronavirusa taj transfer je propao. Ponuda na stolu je bila takva da bi postao najplaćeniji fudbaler na svetu, a usmeni dogovor već je bio postignut.

Ali, posle pandemije, i "sveci" su upali u krizu i više nisu mogli da ispune dogovor, te je Ronaldo ostao u Torinu. Isti izvor dodaje kako se Ronaldo u Juventusu oseća poput zatvorenika i da nije srećan.

Smatra da klub ne živi prema svojim ambicijama i nije zadovoljan trenerom Maurisijom Sarijem, te da zbog svega toga i dalje postoji želja za odlaskom u Francusku. Ideja mu je bila da sa Nejmarom i Kilijanom Mbapeom stvori strašan trio koji bi osvojio sve moguće trofeje.

Međutim, direktor Juventusa Fabio Paratići poručio je da će i Sari i Ronaldo ostati u "staroj dami".

- Sari će biti trener Juventusa sledeće sezone, nema nikakve dileme, uprava je tako odlučila. Kristijano takođe ostaje sa nama, nema istine u glasinama o njegovom odlasku - poručio je Paratići.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading