ŽELE DA SKINU "STARU DAMU": Inter spremio BOMBASTIČNO pojačanje u napadu

Autor:

Sport

03.08.2020

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta im je Juventusove vladavine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Intera slave gol protiv Milana

Čileanski fudbaler Aleksis Sančez je prethodnu sezonu proveo u Interu kao pozajmljeni igrač Mančester junajteda, a prema informacijama koje su preneli evropski mediji klub iz Milana će ga ovog leta otkupiti po vrlo pristupačnoj ceni.

Naime, Sančezova cena je pre dve i po godine iznosila 70 miliona evra, kada je za upola manju svotu prešao iz Arsenala u Junajted, ali se na "Old Trafordu" nije snašao, pa je njegova vrednost vrtoglavo počela da opada. Posle jedne i po sezone među "crvenim đavolima" prosleđen je u Italiju, a sada će ga "neroazuri" otkupiti za svega 15.000.000 evropskih novčanica.

Čileanac je ove sezone za Inter odigrao 29 utakmica u svim takmičenjima, a upisao je četiri gola i deset asistencija. To je upravi kluba sa "Đuzepe Meace" bilo dovoljno da krene u sklapanje dogovora sa Mančesterom oko otkupa Sančezovog ugovora.

Aleksis je karijeru započeo u domovini, u Kobreloi, a potom je prešao u Udineze koji ga je slao na pozajmice u Kolo-Kolo i River Platu. Kasnije se razgoropadio u Udinama, što je videla Barselona koja ga je 2011. dovela u Kataloniju. Tri godine kasnije je prešao u Arsenal, iz kog je pojačao Mančester junajted.

 

Za reprezentaciju Čilea je na 132 utakmice postigao 43 gola.

Uprava Intera je ovog leta prilično "zasukala rukave" kako bi pojačala tim za narednu sezonu u kojoj žele da prekinu devetogodišnju domiinaciju Juventusa u Seriji A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading