LIVERPUL OSTAJE BEZ AMAJLIJE: Režirao je filmski preokret protiv Barse, a za njega nema mesta na "Enfildu"!

Autor:

Sport

03.08.2020

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle sezone u kojoj nije bio u prvom planu kod Jirgena Klopa, Divok Origi je odlučio da napusti Liverpul.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Divok Origi

Sjajni napadač bio je junak prošlogodišnje spektakularne pobede nad Barselonom u polufinalu Lige šampiona, kada je bio dvostruki strelac u revanšu.

Sve je mirisalo na bolje dane za Belgijanca na "Enfildu", ali je on u šampionskoj sezoni "redsa" učestvovao samo sa četiri gola. Igrao je na 44 utakmice, u svim takmičenjima, ali po pravilu je ulazio s klupe i imao malu minutažu.

Mediji u Engleskoj prenose da je Origi odlučio da napusti Liverpul i potraži veći prostor za igru u nekom drugom klubu. Na meti je nekolicine ekipa sa Ostrva, ali je on najbliži Aston Vili, koja je u potrazi za kvalitetnim napadačem.

 

 

 

Vila je spremna da ponudi 20 miliona evra za fudbalera koji je ime dobio po košarkašu Vladi Divcu, bar po priznanju njegovih roditelja. Ta suma bi zadovoljila "redse", pa neće biti problema da se transfer Divoka Origija u birmingemski klub realizuje vrlo brzo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading