ŠOK ZA "GROBARE": Turci KUPUJU velikog ljubimca Juga?!

Autor:

Sport

02.08.2020

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivalo.

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Marković i Umar Sadik

Krilni napadač Partizana Lazar Marković postigao je izjednačujući pogodak za crno-bele na stadionu "Mladost" u Kruševcu, ali se tom prilikom sudario kolenima sa golmanom domaćih Mladenom Živkovićem, pa su obojica igrača morala da napuste teren.

Dobre vesti za "parni valjak" su da je Marković doživeo samo lakšu povredu, ali loše su da bi uskoro mogao da napusti redove crno-belih. Naime, za kupovinu brzonogog igrača zainteresovan je novi član Superlige Turske Erzurumspor.

RepublikaFoto: Starsport
Lazar Marković protiv Vojvodine

Pored Srbina, isti tim želi i doskorašnjeg igrača novog šampiona Basakšehira Eljera Eliju, kome je posle dve godine istekao ugovor.

"Markec" se prošlog leta vratio u matični klub i od tada je na 17 utakmica postigao pet pogodaka. Reputaciju u Turskoj stekao je u Fenerbahču, gde je pre nekoliko sezona nastupao kao pozajmljen fudbaler Liverpula, ali ga je povreda u drugom delu sezone omela da pokaže svoj pun potencijal.

Da li će se srpski as pojačati novog turskog superligaša, ostaje nam da vidimo u narednih nekoliko dana, a moguće je da će Markovićev gol u Kruševcu biti poslednji u ovom mandatu u crno-belom dresu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading