OTKRIVENO: Kako je propao Jovićev transfer u Italiju - "VISI" MU I DRUGA OPCIJA"!

Autor:

Sport

01.08.2020

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Fudbalskog kluba Napoli Aurelio de Laurentis rekao je da je njegovom timu bio dostupan srpski napadač Luka Jović, ali su se odlučili za drugu opciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Klub iz Napulja je održao sastanak sa predstavnicima Real Madrida i raspitivali su se za usluge Luke Jovića, ali srpski napadač im je bio alternativa ukoliko bi transfer Viktora Oshimena iz Lila propao.

Nigerijac je stigao za oko 50 miliona evra, uz određene bonuse, a De Laurentis je nakon transfera otkrio da je klub sa ,"San Paola" bio u situaciji da angažuje Jovića.

- Sreli smo se sa Faljijem Ramadanijem (prim.aut. Lukin menadžer) i mogli smo dovesti Jovića ili Serdara Azmuna iz Zenita. Međitim, kada je dogovor sa Osmihenom poodmakao, odlučili smo da se okrenemo k njemu - rekao je De Laurentis, a preneo španski "As".

RepublikaFoto: Nebojša Mandić
Aurelio De Laurentis

Jović je i dalje želja Milana, ali "rosoneri" će prvo pokušati da dogovore ostanak Zlatana Ibrahimovića, i ukoliko se to ne dogodi, posegnuće za srpskim napadačem. Međutim, iz Italije javljaju da su u Milanu privoleli Šveđanina na ostanak, tako da izgleda ništa od još jednog Srbina u Seriji A.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading