(VIDEO) ZVANIČNO PREDSTAVLJEN: Luka Jović zadužio novi dres

Autor:

Sport

31.07.2020

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bum.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Fudbalski klub Real iz Madrida je zahvaljujući sjajnim igrama posle pauze, koja je nastala zbog pandemije koronavirusa, osvojio titulu prvaka Španije. "Kraljevići" se zbog toga u odličnoj atmosferi spremaju za završnicu Lige šampiona i đavolski težak posao koji ih čeka u revanšu osmine finala protiv Mančester sitija na "Etihadu" ("Građani" su slavili u Madridu sa 2:1), a na toj utakmici će po prvi put zaigrati u novim dresovima.

Naime, novi šampion Španije je predstavio dresove za narednu sezonu, ali će u njima odigrati i završnicu Lige šampiona. Domaća varijanta dresova će biti standardna bela, ali će umesto tamnih detalja na njima, ovog puta oni biti u roze nijansi.

Sa druge strane, gostujući dresovi će, pomalo neočekivano, biti baš roze sa tamno plavim detaljima, a navodi se da je inspiracija za takvu kombinaciju bio Madrid noću.

Jedan od fudbalera koji će sa ponosom nositi novi dres jednog od najvećih svetskih klubova je i Luka Jović koji se nada da će druga sezona na stadionu "Santijago Bernabeu" biti mnogo bolja od prve, kada je individualni učinak u pitanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading