JOVIĆ ĆE IGRATI LIGU ŠAMPIONA: Englezi i Italijani ispali iz igre, Srbin dobija OGROMNU ŠANSU kod španskog velikana!

Autor:

Sport

29.07.2020

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema mnogima, srpski fudbaler Luka Jović je jedno od najgorih pojačanja u istoriji Reala! Njegova sudbina na "Santjago Bernabeu" je i dalje neizvesna...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Mediji iz Španije pišu jedan dan da Zinedin Zidan računa na njega, a drugi dan se već spominje da može da ide, dok je sve duža lista interesenata.

Ostrvski mediji prenose da su Lester i Njukasl zainteresovani da dovedu Srbina, makar i na pozajmicu, dok postoji opcija i da ostane u Španiji. Naime, Španci sada javljaju da je za njega sada ozbiljno zainteresovana Sevilja!

Klub iz Andaluzije, odnosno njihov sportski direktor Monći pratio je Jovića dok je još igrao u Frankfurtu.

 

Joviću će biti ponuđena mnogo ozbiljnija minutaža nego u Real Madridu, ali i prilika da igra u Ligi šampiona naredne sezone, što pomenuti klubovi iz Engleske nemaju u svom repertoaru.

Italijani su izgleda odustali od Srbina, a videćemo i da li će Jović uspeti da se nametne do kraja sezone u Ligi šampiona jer je zbog korona virusa iz tima "ispao" Marijano Dijaz, ali je naravno najveća minutaža na Karimu Benzemi koji je i najbolji igrač Real Madrida u 2019/20.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading